DOŠLA ZIMA: U Srbiji od danas kiša i sneg

Izvor: Kurir, 25.Nov.2013, 01:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DOŠLA ZIMA: U Srbiji od danas kiša i sneg

I u Beogradu će vreme biti oblačno, znatno hladnije i vetrovito, pre podne s kišom, a od popodneva se očekuje sneg

BEOGRAD - U Srbiji će danas vreme biti oblačno, znatno hladnije i vetrovito, mestimično s kišom, a u planinama sa snegom, saopštio je Republički Hidrometeorološki Zavod.

Od sredine dana u severnim, popodne u centralnim, a do kraja dana i u ostalim krajevima očekuje se prelazak kiše u sneg. Severozapadni i severni vetar >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << će biti umeren do jak. Jutarnja temperatura od 3 do 7, najviša od 4 na severozapadu do 10 stepeni na jugoistoku.

I u Beogradu će vreme biti oblačno, znatno hladnije i vetrovito, pre podne s kišom, a od popodneva se očekuje sneg.

Uz umeren do jak severozapadni i severni vetar, jutarnja temperatura biće oko 4 stepena, a najviša oko 6 stepeni. Biometeorološka prognoza za ponedeljak, 25. novembar: Meteorološka situacija uticaće nepovoljno na osobe s povišenim krvnim pritiskom, cerebro-vaskularne bolesnike i astmatičare.

Pospanost, glavobolja i razdražljivost su moguće meteoropatske reakcije.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

SNEG NA KOPAONIKU: Napadalo 23 centimetra snega!

Izvor: Kurir, 25.Nov.2013

Najhladnije jutros je bilo upravo na toj planini gde je izmereno minus 3 stepena..BEOGRAD - U Srbiji je jutros najtoplije u Negotinu, gde je u sedam časova izmereno osam stepeni, a najhladnije na Kopaoniku, gde je temperatura vazduha iznosila minus tri stepena, dok u mnogim mestima pada slaba kiša...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.