DOLIJAO! Miroslavu Iliću uručen poziv za suđenje sa Mirom Antonović i sinom Devinom!

Izvor: Svet, 04.Avg.2017, 14:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DOLIJAO! Miroslavu Iliću uručen poziv za suđenje sa Mirom Antonović i sinom Devinom!

Kako je Mirjana Antonović obećala, tako se i dogodilo.
Miroslav Ilić, koga Antonovićeva sudski goni zbog utvrđivanja očinstva nad njenim sinom Devinom, bivšeg ljubavnika konačno je stavila pred lice pravde.

Dragi moji prijatelji!Dobre Vesti! Ovog puta je sudstvo uspelo da uruči Miroslavu poziv na sud. Septembra četrnaestog u 8:30. će se advokati naći pred sudijom da se pripreme za glavno suđenje, na koje moramo svi da se pojavimo. Obavestiću vas kad će to biti.Ovo smo Miroslav i ja na nekoj turneji”, objavila je Mira na Fejsbuku.
Svetsvet

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

OBELODANILA SVE! Bivša ljubavnica Miroslava Ilića objavila INTIMNU FOTOGRAFIJU sa pevačem, a onda napisala OVO (FOTO)

Izvor: Press, 04.Avg.2017

Mira i Devin Antonović srećni su jer je sud u Srbiji konačno odredio datum suđenja, a povodom dokazivanja očinstva. . Foto: Printscreen. Pevaču je uručen poziv za suđenje, pa će se uskoro naći pred organima pravde.. Vest...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.