DEVINOVA MAJKA Miroslave mogu da ti oprostim ali ne i zaboravim

Izvor: medio.rs, 27.Feb.2016, 16:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DEVINOVA MAJKA Miroslave mogu da ti oprostim ali ne i zaboravim

Potresna poruka pevaču

Pošto su u medijima objavljeni rezultati analize DNK testa koji je Mirjana Antonović uradila u Bostonu i koji su navodno potvrdili da je verovatnoća da je Miroslav Ilić 99 odsto otac njegog sina Devina, a pevač ponovo odbio da prokomentariše Antonovićeva je Iliću uputila poruku putem Fejsbuka:

 -Pre nego što prokomentarišeš moj život moraš prvo da ga proživiš. Bitno mi je mišljenje osoba do kojih mi je stalo. Život je kratak >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << da bih volela osobe koje to ne zaslužuju. Ja sam ono što jesam, a ne ono što drugima odgovara. Da oprostim mogu,a da zaboravim nikad. Muka mi je od loših ljudi i lažnih osmeha. Pričaj šta hoćeš, jer čujem šta želim... Ćutanje je priznavanje istine. Želim ti dobru prognozu Miroslave – poručila je Antonović.

Po objavljivanju bostonske analize pevač je po ko zna koji put izjavio da ga se nikakve analize i nalazi ne tiču. On je takođe odbio da prokomentariše mogućnost da je otac Devina Antonovića.

-Ne zanimaju me bilo kakve priče I nalazi, nema razloga da komentarišem takve stvari. Trenutno me zanimaju klimatske promene koje se dešavaju u svetu – rekao je Ilić za “Alo”.

Podsetimo, po dolasku u Beograd Ilić je odbio da se sretne sa Antonovićima koji su tom prilikom odseli kod Lepe Brene što je pevač takođe zamerio koleginici.
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na medio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.