DEČJI SPEKTAKL: Dačić prati kako raste Čarolija!

Izvor: Kurir, 16.Dec.2013, 08:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DEČJI SPEKTAKL: Dačić prati kako raste Čarolija!

Premijer Srbije sinoć u Domu sindikata prisustvovao osmoj po redu dečjoj muzičkoj manifestaciji

Veliko finale.

Dečji muzički festival Čarolija, koji već osmu godinu zaredom priređuje nezaboravno druženje uz muziku, ima za cilj i razvijanje svesti o bezbednosti u saobraćaju.

Otuda se na samom početku prisutnima u Domu sindikata sinoć obratio ministar saobraćaja Aleksandar Antić, a onda je mališane i roditelje, kao i svake prethodne >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << godine, pozdravio premijer Ivica Dačić, kome je uručena plaketa za poseban doprinos dečjem stvaralaštvu, a on je primetio kako deca s kojom se iz godine u godinu druži u lepom maniru stasavaju.

- Ovo je budući predsednik vlade - pokazao je na devojčicu koja mu je na bini predala priznanje.

Na sceni je 19 učesnika izvelo četrnaest pesama najpoznatijih pop i rok kompozitora, a pod dirigentskom palicom Leontine Vukomanović nastupio je i dečji hor Čarolija.

Pobednika očekuje snimanje visokobudžetnog spota, a sva deca će dobiti poklone od organizatora - producentske kuće „Beoton“.

(m. k. v.)

Anđela Janković

SPECIJALNA GOŠĆA ČAROLIJE

Anđela Janković, koja se posle operacije tumora na mozgu leči u Istanbulu, nastupila je kao specijalna gošća i otpevala pesmu „Ko čokolada“. U Domu sindikata bila je postavljena kutija u koju su posetioci mogli da ostave prilog za njeno dalje lečenje, s obzirom na to da joj je za hemoterapije potrebno još 60.000 evra.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Britanac u X faktoru pomaže Kikiju

Izvor: Kurir, 16.Dec.2013

Verujem da ćemo moj prijatelj Skot Mils sa radija BBC i ja napraviti pravi izbor i u dalje takmičenje poslati troje najboljih..Slede žestoke eliminacije...Gledaoci popularnog muzičkog šoua „X faktor“ u utorak će videti kuće Kikija Lesendrića i Emine Jahović. U ovoj fazi takmičenja žiri...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.