DAVLJENIK U PLIĆAKU: Urnebesni prilog o spontanom spašavanju u Crnoj Gori USIJAO DRUŠTVENE MREŽE! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Avg.2019, 18:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DAVLJENIK U PLIĆAKU: Urnebesni prilog o "spontanom" spašavanju u Crnoj Gori USIJAO DRUŠTVENE MREŽE! (VIDEO)

Ozbiljan tv prilog o službi spašavanja na crnogorskom primorju se na društvenim mrežama Fejsbuk i Tviter pretvorio u urnebesnu sprdnju.

Reč je o snimku na kom novinarka pravi prilog o spasilačkoj službi sa jedne crnogorske plaže, a dok njen sagovornik govori o ozbiljnosti i dužnostima koje sa sobom nosi posao spasioca, dešava se pomalo komična situacija.

Naime, dok traje snimanje priloga počinje i sama akcija spašavanja, jer se navodno u vodi nalazi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << davljenik. Sve bi apsolutno bilo u redu da se davljenik nije nalazio u plićaku.

Ako pažljivo pogledate snimak, shvatićete da je nemoguće da se čovek davi u dubini koja ne prelazi njegovu visinu, osim toga malo je verovatno da se "incident" dogodio baš u nekoliko minuta kada je spasilac davao izjavu, a najčudniji deo dolazi na kraju - ako se čovek zaista davio, da li je moguće da mu novinarka odmah po izlasku iz vode potura mikrofon pod nos i traži da komentariše šta se desilo?

Komično ili čudno... Ili i jedno i drugo.

Da li je ovaj snimak plod loše režije ili autentično spašavanje, prosudite sami...

Pogledajte rezultate

Snimak iz Crne Gore za NEVERICU: Pijani mladić ušao u tuđi stan, kada se probudio nije znao šta ga je SNAŠLO (VIDEO)
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.