Čuveni glumac je odbio da venča par za milion i po dolara, a razlog i njegov odgovor su genijalni

Izvor: B92, 21.Avg.2016, 16:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čuveni glumac je odbio da venča par za milion i po dolara, a razlog i njegov odgovor su genijalni

Ser Ijan Mekelen (77) odbio je honorar od milion i po dolara, koje mu je milijarder ponudio kako bi bio matičar na njegovom venčanju.

Razlog?

Tražio mu je da se obuče kao Gandalf!

"Ponuđeno mi je milion i po dolara da venčam poznati par iz Kalifornije. Možda bih i razmislio da to uradim, ali su mi tražili da dođem obučen kao Gandalf, pa sam im rekao: 'Izvinjavam se, Gandalf ne ide na venčanja'", rekao je ser Ijan za "Dejli Mejl".
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
Navodno je ponuda došla od jednog od osnivača Napstera i prvog predsednika Fejsbuka - tajkuna Šona Parkera. On je potrošio milione dolara kako bi napravio savršeno venčanje u okviru tematike "Gospodar prstenova" u junu 2013. godine.

"Gandalf" ipak nije potvrdio o kome je reč, već je rekao da ni on sam ne zna, pošto se sve odvijalo preko zajedničkog poznanika.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Gandalf ne ide na venčanja": Ijan Mekelen odbio honorar od milion i po dolara

Izvor: Blic, 21.Avg.2016

legendarni britanski glumac Ser Ijan Mekelen (77) odbio je honorar od milion i po dolara, jer nije želeo da odigra ulogu matičara na venčanju jednog milijardera, piše "Daily Mail"...Naime, Mekelenu je ponuđeno da venča par iz Kalifornije na luksuznoj ceremoniji koja je bila inspirisana likovima...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.