Cukerberg obećao srpskim korisnicima Fesbuka da će ih konsultovati za sledeći redizajn

Izvor: Njuz.net, 30.Mar.2014, 16:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Cukerberg obećao srpskim korisnicima Fesbuka da će ih konsultovati za sledeći redizajn

Napomena: Ova vest je šaljive prirodeFejsbuk će ubuduće konsultovati srpske korisnike u vezi sa svim bitnim promenama

PALO ALTO, 30. mart 2014, (Njuz) – Osnivač i vlasnik Fejsbuka Mark Cukerberg izvinio se srpskim korisnicima zbog novog izgleda najpopularnije društvene mreže na svetu i obećao da će ih konsultovati prilikom sledećeg redizajna.
- Izvinite. Ponovo smo napravili isti grešku kao i kod uvođenja tajmlajna. Prema vašim statusima primećujem da smo na pogrešnom putu. Neće se ponoviti – >> Pročitaj celu vest na sajtu Njuz.net << stoji u poruci koju je Mark Cukerberg počeo lično da šalje svima iz Srbije koji imaju profil na Fejsbuku.
Dalje se u poruci navodi da korisnici iz Srbije nisu zaslužili da bude zaobiđeni u konsultacijama oko izgleda, s obzirom na to da je Srbija zemlja u samom svetskom vrhu po broju Fejsbuk profila u odnosu na broj stanovnika.
- Imajući u vidu tu činjenicu, kao i činjenicu da je nama u Fejsbuku Srbija veoma važna, sve ćemo učiniti da čujemo vaše mišljenje. Već je u planu da u Srbiji što pre organizujemo jedan Fejsbuk događaj. Moji prijatelji iz Srbije već su mi predložili i ime – „Fejsbukmanija“ – napisao je Cukerberg.
On je dodao i da zainteresovani već mogu da šalju svoje ideje kako bi u budućnosti mogao da izgleda Fejsbuk, a za to je otvorena i posebna mail adresa noviizgledfejsbuka@facebook.com.
- Da ne bude zabune, sve poruke koje stignu na ovu adresu biće prosleđene lično meni. Takođe, možete da mi pišete i na mark.zuckerberg@facebook.com. Pišemo se – naveo je Mark Cukerberg u poruci korisnicima Fejsbuka iz Srbije.
Bane Grković

Nastavak na Njuz.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.