Izvor: Njuz.net, 04.Jan.2019, 13:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čovek prodaje Rusku salatu na Limundu

Napomena: Ova vest je šaljive prirodeBEOGRAD, 4. januar 2019, (Njuz) – Miloš Tanović iz Beograda objavio je danas oglas na Limundu da prodaje Rusku salatu.
On je otkrio za Njuz da ovih dana ima dosta Ruske salate, a kako je video više Fejsbuk statusa svojih prijatelja u kojima se spominje ovo jelo, pomislio je da je sad pravi trenutak da je proda.
– Za razliku od leta kada niko nigde ne priča o Ruskoj salati, ovih dana sam stekao utisak da se >> Pročitaj celu vest na sajtu Njuz.net << samo o tome govori, pa sam pomislio da bih mogao da zaradim neki novac. Rusku salatu sam pred Novu godinu dobio od majke, bake, majčine kume, tetke, majke moje devojke, njene sestre i komšinice Mire sa drugog sprata, pa sam shvatio da slobodno jedan deo mogu da prodam – kaže ovaj mladić.
On napominje da je stavio početnu cenu od 80 dinara, ali da je uveren da će tokom licitacije cena skočiti na 300, možda i 400 dinara.
– Sigurno postoji mnogo ljudi koji tokom ovih praznika nisu imali priliku da jedu Rusku salatu, a kako su toliko slušali o ovom jelu, sigurno neće žaliti novac da ga konačno uzmu – rekao je Miloš i napomenuo da smatra da mu je ovo najbolji poslovni potez još od kada je, nekoliko dana posle Uskrska, oglasio prodaju 12 ofarbanih jaja.
Redakcija Njuza

The post Čovek prodaje Rusku salatu na Limundu appeared first on Njuz.net.

Nastavak na Njuz.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.