Izvor: Luftika.rs, 25.Maj.2023, 19:05

„Čovek“ krenuo da baci 2 šteneta u džaku, spasioci naišli u poslednji čas (VIDEO)

Koliko ljudska okrutnost može daleko da ode svedoči nam prizor koji dolazi iz Bosne i Hercegovine.
Na snimku koji je objavljen na Fejsbuk stranici „Spas – Udomljavanje životinja/ Adopting animals Prijedor“ vidi se čovek koji je krenuo da baci u jarak dva šteneta zavezana u vreći.
Na sreću, naišla su dva momka koja su ga sprečila u toj sumanutoj ideji.
Kako se može čuti snimak, čovek se pravdao da je >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << pse „nosio kumu“.
Momci su pse oslobodili iz džaka i sada čekaju na udomljavanje, a mi se nadamo da nikome ništa slično neće pasti na pamet.

Udomljeno štene koje je preživelo stravično nasilje, a Srbija traga za počiniocem (FOTO)

Nastavak na Luftika.rs...






Povezane vesti

Snimak iz komšiluka izazvao salvu uvreda: Muškarac vezao dva šteneta u vreću i krenuo da ih baci u jarak, spas došla u zadnji čas (VIDEO)

Izvor: Blic, 26.Maj.2023, 10:27

Ljudska okrutnost prema životinjama ponekad doseže neverovatne granice, što govori još jedan prizor iz Bosne i Hercegovine, kada je jedan stariji muškarac pokušao da se reši dva nevina šteneta.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.