Izvor: JUGpress.com, 04.Jun.2021, 11:29

Čitaoci javljaju: Na grupu na fejsbuku najavljuju samoorganizovanje u “borbi protiv narko dilera” u Dubočici

LESKOVAC

Čitaoci Regionalne informativne agencije javljaju da je na jednoj fejsbuk grupi najavljeno samoorganizovanje gradjana u , kako je navedeno, borbi protiv narko dilera u naselju Dubočica.

“Uprkos 10 pokušaja da policija odradi svoj posao, uprkos informacijama i dokazima, opet ništa.. Omladina naselja će sama očistiti naselje Dubočica.. A čišćenje kreće uskoro”, pišu nam čitaoci.

Na fejsbuk grupi “Naselje Dubočica-diskretni >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << heroji” je objavljeno da su se u tom naselju pojavili narko dileri i narkomani “koji truju našu decu”.

“Uprkos opomenama,ta gamad se ne smiruje!, objavljeno je na toj grupi.

Pišu da i , “pošto oni koji primaju platu i koji su po zakonu dužni da takve štetočine sklanjaju sa naših ulica,i štite našu decu, pošto roditelji nisu uspeli da ih vaspitaju i spreče da truju i sebe i drugu decu, PRINUĐENI smo da sami očistimo svoj kraj od takvih pičkica narkomanskih i umišljenih eskobara!

Opomene i upozorenja više ne važe!

Čišćenje kreće!

U naselju Dubočica narkodileri i narkomančići neće šetati!

Svako od stanovnika naselja Dubočice,pre svega roditelji,svako ko bude hteo da se uključi u akciju čišćenja svog dvorišta od malih bednih narkodilerčića pre svega marihuane i ostalih psihoaktivnih supstanci, imaće priliku,tako što ćemo u sledećoj objavi postaviti sliku, ime i prezime, sa adresom u kojoj zgradi živi itd.

Ako mi sami ne vodimo računa o svojoj deci i svom dvorištu,ako ih mi ne zaštitimo neće to niko uraditi umesto nas,jer da je drugačije ta gamad sada ne bi trovala našu decu,i ne bi se slobodno kretala!

NAŠ KRAJ,NAŠA PRAVILA!, poručuju na ovoj fejsbuk grupi.

Na ovoj fejsbuk grupi je na naslovnoj fotografiji je velika grupa mladih ljudi koja se fotografisala ispred crkve u izgradnji u naselju Dubočica, sa transparentima vezanim za Kosovo.

Na jednom piše “Čujte sluge Evropske unije Kosmet je srce naše majke Srbije”.

U najavi , kako navode, “obračina sa narko dilerima” je foto ilustracija na kojoj piše “Sport, zdravlje, nacionalizam” i stilizovani “keltski krst” čije verzije su koristile i koriste ekstremno desničarske grupe u svetu.

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.