Cetinjani Mark Zakerbergu: Mi nijesmo sa Četinja!

Izvor: S media, 16.Maj.2012, 20:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Cetinjani Mark Zakerbergu: Mi nijesmo sa Četinja!

Cetinjani su ljuti! Njihov grad se na popularnoj društvenoj mreži Fejsbuk pogrešno transkribuje, pa ispada da žive na "Četinju".

Podgoričkim "Vijestima" se obratio čitalac sa Cetinja koji kaže da i nakon nekoliko meseci greška nije ispravljena, i da su odlučili da se na duhovit način obrate Mark Zakerbergu, osnivaču mreže.

Zakerberg: Jedem samo životinje koje sam zakoljem

Devojka najavila >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << samoubistvo na Fejsbuku, pa se obesila

Direktorka otvorila lažni profil na Fejsbuku i špijunirala učenike!

Na fotografiji, koju su poslali redakciji, piše: "I'm not from Četinje, I'm from CETINJE" (Ja nisam sa ČETINJA, ja sam sa Cetinja).

Cetinjani su, da uzvrate kroz šalu, umesto slova C u Zakerbergovom prezimenu (Zuckerberg), stavili "sporno" Č.

(Vijesti)

FOTO:Vijesti

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kako su se ljuti Cetinjani "osvetili" Marku Cukerbergu (FOTO)

Izvor: S media, 17.Maj.2012, 08:40

"Vijestima" se obratio čitalac sa Cetinja koji kaže da i nakon nekoliko meseci greška nije ispravljena, i da su odlučili da se na duhovit način obrate Marku Cukerbergu, osnivaču mreže...Fejsbuk za pse!..Fejsbuk gasi srpske naloge..Saznajte sve o privatnosti na Fejsbuku..Na fotografiji, koju su...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.