Češki ambasador kod Vučića FOTO

Izvor: B92, 13.Maj.2021, 07:15

Češki ambasador kod Vučića FOTO

Beograd -- Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas sa ambasadrom Češke Tomašom Kuhtom.

Predsednik Vučić je rekao da se raduje poseti i susretu sa predsednikom Zemanom, koga ceni kao istinskog prijatelja, posebno njegov čvrst stav po pitanju Kosova i Metohije, koji često iznosi u javnosti.

Vučić je izrazio zahvalnost za podršku Češke evropskim integracijama Srbije, saopstila je Služba za saradnju sa medijima predsednika Republike.

Ambasador >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Kuhta je rekao da je poseta predsednika Vučića prva tog ranga od izbijanja pandemije koronavirusa i da je u Pragu doživljavaju kao snažnu potvrdu srpsko-češkog prijateljstva i jedinstvenog uzajamnog odnosa dvojice predsednika.

Predsednik Vučić je naglasio i važnost srpsko-češke ekonomske saradnje i sa ambasadorom Kuhtom je ovom prilikom razgovarao o mogućim zajedničkim projektima, te su dvojica sagovornika izrazili nadu da će prilikom posete biti postignuti konkretni ekonomski dogovori na obostranu korist.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Facebook,   Twiter

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Prosečna plata sledeće godine 600 evra"

Izvor: B92, 13.Maj.2021

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić naveo je da će od 1. januara sledeće godine plata u Srbiji biti veća od 600 evra...Naveo je i da će u Beogradu ona biti preko 770 ili 780 evra, kao i da će ova godina biti završena sa BDP-om većim od 50 milijardi evra...Vućić je novinarima saopštio i da...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.