Ćerka Saške Karan: Era Ojdanić voli dečake, bio je zaljubljen u mladog Roma!

Izvor: 011vodič.com, 25.Sep.2015, 09:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ćerka Saške Karan: Era Ojdanić voli dečake, bio je zaljubljen u mladog Roma!

Milja Gazivoda, ćerka Saške Karan, optužila je Eru Ojdanića da je biseksualac.
Ona tvrdi da je folk pevač svojevremeno bio ludo zaljubljen u jednog Roma iz Zemuna, kome je čak kupio i automobil.
Pevačicina jedinica odlučila je da, nakon svađe njene majke i Ojdanića u “Parovima“, kad je on rekao da je bio zaljubljen u Sašku i da mu je ona tražila fotografiju njegovog polnog organa, napiše status na >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << Fejsbuku u kom je otkrila šokantne detalje iz pevačeve prošlosti.
“Saška Karan neće da kaže da je Era biseksualac i da je bio zaljubljen u mladog Roma iz Zemuna kome je kupio “mercedes“, napisala je pevačicina ćerka.

Novinari su pozvali Saškinog supruga Aleksandra Gazivodu, koji je potvrdio ćerkine reči.
“Saška i ja smo pre dvadesetak godina upoznali čoveka koji je držao javnu kuću za homoseksualce u Zemunu. On nam je pričao da je Era dolazio kod tog Roma i da mu je kupio kola i još dosta stvari. Saška je i ranije u Nemačkoj čula neke priče. Ona je znala za tu njegovu slabost i jednom prilikom je prokomentarisala da Ojdanić samo glumi kad je sa ženama predstavljajući se kao veliki švaler. To je više predstava za javnost”, kaže Gazivoda.

#svet
The post Ćerka Saške Karan: Era Ojdanić voli dečake, bio je zaljubljen u mladog Roma! appeared first on 011vodic.com.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.