Ćerka Laneta Gutovića ne odustaje od borbe: Podelila prepiske sa anesteziologom (FOTO)

Izvor: Svet plus, 11.Apr.2024, 09:13

Ćerka Laneta Gutovića ne odustaje od borbe: Podelila prepiske sa anesteziologom (FOTO)

Ćerka Laneta Gutovića, Milica, odlučila je da ne odustane od borbe za pravdu, pa je ponovo sa svojim pratiocima pokazala prepiske sa anesteziologom iz bolnice u kojoj je preminuo njen otac.
Milica je na svom Fejsbuk profilu podelila poruke koje je razmenila sa anesteziologom. Ove poruke detaljno objašnjavaju da tokom poslednjih dana, stanje Lane nije bilo takvo da bi mogla donositi ispravne odluke.
- Posete u kovid bolnicama su bile zabranjene tokom cele pandemije, bez obzira na težinu kliničke slike obolelih. Kako vidim, vaš otac je par dana pre navedenog događaja, u trenutku kada se fotografisao, već bio na respiratoru, ali na neinvazivnom modu, što znači da je u tom trenutku bio jako lošeg stanja....
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.