Čeh neće iz Čelsija

Izvor: HotSport.rs, 20.Avg.2014, 22:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čeh neće iz Čelsija

Uprkos najavama da će napustiti Čelsi pošto je izgubio mesto u startnom timu Petr Čeh će ipak ostati na Stamford Bridžu najavio je da će se boriti za mesto među stativama sa mladim Tibom Kurtoom.

„Nadam se da će se Čelsi prema Čehu odnositi sa poštovanjem i da će mu dati priliku da se bori za svoje mesto u timu“ – rekao je Čehov menadžer Viktor Kolara.
Podsećamo da su se za češklog reprezentativca odmah po saznanju da je izgubio mesto na golu Čelsija >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << raspitivali Monako, Real Madrid i Pari Sen Žermen.
hotsport.rs
Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

I Milica Dabović prihvatila ‘ledeni izazov’, prozvala Krstića i Bogdanovića (VIDEO)


Šou-tajm, Andre Dramond brutalno prikucao ali-up (VIDEO)


Radnički ‘oteo’ Zvezdinog štopera i doveo još jednog bivšeg ‘Deliju’





Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Aleksić dočekao Malbašića u Gdanjsku

Izvor: HotSport.rs, 21.Avg.2014, 00:30

Filip Malbašić je pre nekoliko dana stigao u poljsku Lehiju kao pozajmljen igrač Hofenfajma, a tamo ga je dočekao naš fudbaler Danijel Aleksić.. . Ova dvojica srpskih fudbalera se odlično slažu i nema sumnje da će praviti sjajnu atmosferu u timu. Aleksić je inače svojevremeno bio veliki talenat...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.