CIK: U četvrtak konačni rezultati izbora

Izvor: B92, 03.Mar.2021, 18:30

CIK: U četvrtak konačni rezultati izbora

Portparol centralne izborne komisije Valjmir Eljezi izjavio je danas da će konačni rezultati izbora održanih 14. februara biti objavljeni sutra.

On je na konferenciji za novinare rekao da se prebrojavanje glasova privodi kraju i da će biti završeno večeras, prenosi Ekonomija onlajn.

"Nakon završetka glasanja Centru za prebrojavanje i rezultate trebaće nekoliko sati da dovrši procedure", rekao je Eljezi.

Prema do sada prebrojanim glasovima iz inostranstva, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << pokret Samoopredeljenje je osvojio najviše glasova.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Najviše glasova pristiglih poštom pokretu Samopredeljenje

Izvor: RTS, 03.Mar.2021

Pokret Samoopredeljenje dobio je najviše glasova pristiglih poštom, čime je učvrstio prvu poziciju osvojenu na vanrednim parlamentarnim izborima održanim prošlog meseca. . U centru za brojanje glasova u Prištini završeno je prebrojavanje glasova pristiglih poštom,...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.