CECIN VELJKO UŽIVA U LJUBAVI: Mašo, volim te!

Izvor: Kurir, 25.Dec.2013, 11:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

CECIN VELJKO UŽIVA U LJUBAVI: Mašo, volim te!

Veljko Ražnatović svakodnevno pominje devojku Mašu na društvenim mrežama

Veljko Ražnatović, sin najveće balkanske zvezde Svetlane Ražnatović, i Maša, ćerka predsednika OFK Beograda i nekada prvog čoveka FSS Zvezdana Terzića, u vezi su od početka decembra. Otkako je obelodanio Veljko svojoj izabranici sve češće javno izjavljuje ljubav.

Gotovo svakodnevno pominje devojku Mašu na društvenim mrežama.

"Ljubav >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << moja životna. Mašo, volim te", samo je jedan od statusa koje mladi Ražnatović redovno postavlja na svoj Fejsbuk profil. Ceca je izjavila da joj ta veza ne smeta, ali da su i Maša i njen Veljko suviše mladi za ozbiljnu vezu.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

SEVINI NISKI UDARCI: Milana hapse čim kroči u Hrvatsku?!

Izvor: Kurir, 25.Dec.2013

Lakonsko podnošenje kaznenih prijava opasna je igra tim više što je gospodin Popović u Hrvatskoj stranac koji zbog kaznenog postupka može imati mnogo više neprijatnosti nego hrvatski državljanin, objasnio je..Prijave koje je protiv njega podnela Severina Vučković dovele su do toga da Milan Popović...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.