Izvor: Svet, 17.Feb.2013, 20:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bugarska pevačica Kali obradila hit “Daleko si” Ivane Selakov i Ace Lukasa!

Da nije istina da samo naši muzičari obrađuju popularne pesme iz okruženja, dokazali su Aca Lukas i Ivana Selakov, čiji hit “Daleko si” je obradila poznata pevačica iz susedne nam Bugarske Kali. Vest da je Daleko si prepevana na bugarski jezik podelila je Ivana na svom ličnom Fejsbuk profilu, zakačivši spot 37-ogodišnje Bugarke. “Da ne [...]
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Bugarska pevačica obradila hit Ace Lukasa i Ivane Selakov! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 18.Feb.2013, 12:34

- Da ne kažu da samo mi Srbi obrađujemo Grke i Bugare, evo zvanične obrade pesme "Daleko si". Ljudi uredno pitali autorku Aleksandru Milutinović i dobili dozvolu. Kako vam se čini?, pitala Ivana Selakov svoje fanove na društevnoj mreži Fejsbuk,, postavivši obradu pesme.

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.