Brnabić: U svakom trenutku sam spremna da podnesem ostavku

Izvor: B92, 04.Jun.2023, 17:09

Brnabić: U svakom trenutku sam spremna da podnesem ostavku

Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da je u svakom trenutku spremna da podnese ostavku.

"Obzirom na pisanja tajkunskih medija, samo da bude jasno - u svakom trenutku sam spremna da, kao premijer Vlade, podnesem ostavku i to predsednik Srbije

zna i, za sada, odbija. Možda se predomisli. Želite izbore - nikakav problem, uvek smo za izbore. Ja svakako ostajem odana Srbiji i Aleksandru Vučiću", napisala je ona na društvenoj mreži Tviter.

>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ana Brnabić: Spremna sam da podnesem ostavku

Izvor: Danas, 04.Jun.2023

Premijerka Srbije Ana Brnabić napisala je na svom tviter nalogu da je spremna da podnese ostavku.

Nastavak na Danas...

"UVEK SMO ZA IZBORE" Brnabić: Spremna sam da podnesem ostavku, Vučić za sada to odbija

Izvor: Blic, 04.Jun.2023

Premijerka Srbije Ana Brnabić saopštila je da je u svakom trenutku spremna da podnese ostavku na mesto predsednice Vlade Srbije, ali je dodala kako predsednik Srbije Aleksandar Vučić to "za sada odbija". Ona je na društvenoj mreži Tviter napisala da je Srpska napredna stranka spremna za izbore.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.