Bosanska pevačica pobedila rak: Za mene život tek počinje

Izvor: B92, 12.Dec.2016, 19:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bosanska pevačica pobedila rak: "Za mene život tek počinje"

Dok je bolovala od raka, tokom terapije je izgubila kosu, a sada je na istagramu pokazala novu frizuru i objavila poruku.

“Život može da počne! Kao da sam rođena ponovo, a tek će mi 40”, napisala je Dona Ares na Instagramu pored slike na kojoj se vidi da izgleda lepo i zadovoljno. Ona je i na Fejsbuku objavila dugačku poruku, pa je napisala da joj muzika više nije na prvom mestu i otkrila svoje planove u bliskoj budućnosti.

"Važnost kose za mene nikad >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << nije bila zbog lepote nego zbog karaktera i ličnog osećaja kompletnosti. Volim je!! Vežbam duge šetnje, eksperimentišem sa ishranom, učim danski ludom brzinom, privodim kraju i dizajn na IT Akademiji radi ličnog usavršavanja i planiram da upišem još jedan smer. Svaki dan vežbam klavir, ali muzika mi trenutno nije na prvom mestu interesovanja.

Kroz sve što mi se desilo u poslednje dve godine stekla sam nova znanja i saznanja što mi je otvorilo potpuno nove vidike i ukazalo na neke druge probleme koji traže rešenja. Teško je vratiti se na tačku u prošlosti kad si već bio deo budućnosti.

Kada bih morala ukratko da napravim komparaciju Sobe1 i Sobe2 najbolji opis bi bio da Alisa u zemlji čuda iz serije Sultan Sulejman prelazi odjednom u seriju Star Wars i postaje Avatar sa robotskom operacijom budućnosti, i uz to idu sva čuda koja su se tu desila i dešavaju se svakodnevno. Zato oporavak traje predugo, ali i to uskoro prestaje!!! Volim vas sve i puno pozdravljam...", napisala je Dona.
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.