Bon Džovi priredio Srpkinji venčanje iz snova

Izvor: Vesti-online.com, 14.Okt.2013, 21:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bon Džovi priredio Srpkinji venčanje iz snova

Australijanka srpskog porekla, Branka Delić, uspela je da privuče pažnju američkog pevača Džon Bon Džovija, koji joj je na kraju ispunio želju i odveo je do oltara na venčanju u Las Vegasu.

Branka je osnovala Fejsbuk grupu "Bon Džovi, isprati me do oltara", koja je do venčanja skupila skoro 2.000 lajkova i privukla veliku pažnju medija. Ovo je nekako dospelo do menadžemnta pevača, a srećnaokolnost u celom slučaju je to što se Branka udavala u Las Vegasu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << nekoliko sati pre zakazanog koncerta Bon Džovija. I tako je pevač rešio da malo iskoči iz rasporeda i svojoj obožavateljki pruži venčanje iz snova.

Mlada je na dan venčanja bila u fazi šminkanja i friziranja kada joj je stigao telefonski poziv da je na putu ka njoj limuzina koja će je odvesti do kapele da se sretne za zvezdom. Branka kaže da je to bilo najbrže spremanje za venčanje, dograbila je haljinu i budućeg supruga, "otrčali" su do kapele, a tamo ih je čekao Bon Džovi.

Iako je do zakazanog venčanja bilo ostalo još nekoliko sati, Bon Džovi je uzeo Branku za ruku i preko reda i ostalih mladi, koje su čekale, odveo do oltara gde je obavljeno venčanje. Zanimljivo je da se i on venčao u istoj kapeli.

"Ispratio me je do oltara i pokušao da me preda Gonzu, ali nisam htela da ga pustim. Nisam plakala jer nisam htela da mi se uništi šminka, pa da izgledam ružno", ispričala je Branka za medije.

Bon Džovi je na svoj Tviter okačio fotografiju sa venčanja i poželeo mladencima sreću u braku.

VIDEO: Bon Jovi walks Aussie girl down the aisle

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ostvarenje snova: Bon Džovi ispratio Srpkinju do oltara (Foto+Video)

Izvor: Svet plus, 15.Okt.2013, 10:28

Australijska mlada Branka Delić jedan je od najvećih fanova Bon Džovija, a kako bi najlepši dan u svom životu učinila savršenim potrudila se da na njenom venčanju bude Džon Bon Džovi i isprati je do oltara.

Nastavak na Svet plus...

Jon Bon Jovi ispunio san obožavateljki!

Izvor: Tracara.com, 15.Okt.2013

Oduševljena Branka i njen omiljeni muzičar!Branki Delić se ostvarila najveća želja  - Jon Bon Jovi ju je otpratio do oltara!Branka Delić je Australijanka koja je godinama opsednuta poznatim rokerom Jon Bon Jovijem. Pošto nije mogao da joj se ostvari san da se uda za njega imala je tu sreću...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.