Izvor: Vesti-online.com, 23.Maj.2014, 21:06 (ažurirano 02.Apr.2020.)
Bolja privatnost Fejsbuk korisnika
Popularna društvena mreža Fejsbuk je promenila uslove privatnosti za nove korisnike. Prema novim zadanim postavkama, sadržaj koji novopečeni korisnici odluče da podele, više neće biti deljen javno sa svima, već samo s njegovim prijateljima na toj mreži.
Takođe, nakon prvog posta novi korisnici će biti zamoljeni da odluče kako će njihovi postovi biti deljeni u budućnosti (moguće je potom izabrati deljenje samo s prijateljima ili javno).
Ukoliko korisnik >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << to ignoriše, Fejsbuk će automatski postaviti deljenje postova samo s prijateljima.
Za postojeće korisnike novost dolazi u obliku skočnog prozora koji će korisnike podsetiti na provere najvažnije postavke privatnosti (na primer, ko sve može da vidi njihove postove).
Skočni prozor kojim se može odabrati s kime će se deliti postovi premešten je na mnogo uočljiviji gornji deo ekrana.
Nastavak na Vesti-online.com...





