Bolja Facebook aplikacija za Android

Izvor: Mondo, 20.Mar.2013, 10:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bolja Facebook aplikacija za Android

Društvenoj mreži sada ćete pristupati preko brže i nešto stabilnije aplikacije, koja je dobila i tri značajna unapređenja.

Iako ocenjena sa svega 3.6 Facebook aplikacija je jedna od najpopularnijih, od momenta kada se pojavila na Android platformi. Posle dugo lutanja Facebook je uspeo da napravi bolju aplikaciju, a svaki novi apdejt donosi krupna poboljšanja.

Facebook za >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Android od 2.3 izdanja omogućava uklanjanje vesti iz News Feeda, kao i prijavu spam poruka ili korisnika, koji “opterećuju“ News Feed. Pojednostavljena je opcija grupnog četovanja, kojem se sada pristupa sa manje klikova, a integracija Facebooka i Facebook Messengera je sada stabilnija.

Poslednja, mnogim korisnicima možda i najzanimljivija novina jeste mogućnost promene profilne fotografije direktno iz mobilne Facebook aplikacije.

Facebook za Android v2.3 već je dostupan u Android Play prodavnici i možete ga ručno preuzeti (ukoliko vam automatsko obaveštenje iz nekog razloga nije stiglo).

(Marko Čavić, MONDO)

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Bolja Facebook aplikacija za Android

Izvor: OkRadio.rs, 20.Mar.2013

Društvenoj mreži sada ćete pristupati preko brže i nešto stabilnije aplikacije, koja je dobila i tri značajna unapređenja. Iako ocenjena sa svega 3.6 Facebook aplikacija je jedna od najpopularnijih, od momenta kada se pojavila na Android platformi. Posle dugo lutanja Facebook je uspeo da napravi...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.