Blogomanija 2013. iznad očekivanja

Izvor: Kurir, 01.Dec.2013, 13:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Blogomanija 2013. iznad očekivanja

KOPAONIK - Na Kopaoniku je upravo završena najveća regionalna konferencija posvećena blogu i internetu - "Blogomanija". Više od 950 učesnika prisustvovalo je edukativnim predavanjima i različitim radionicama na "krovu Srbije", razmenjujući iskustva, znanje i kontakte.

Uz više od 40 sati programa, sa više od 80 predavača, ostvaren je cilj da se ove godine napravi pomak u kreiranju sadržaja na internetu u Srbiji, ali i regionu. Najveća "zvezda" ovogodišnje Blogomanije >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << svakako je bio Dejv Trot iz Velike Britanije, koji je i otvorio konferenciju, a čije predavanje je slušalo više od 550 ljudi.

Jedna od najvažnijih poruka koje su se mogle čuti na Blogomaniji izneta je u izlaganju državnog sekretara Ministarstva spoljne i unutrašnje trgovine i telekomunikacija za ICT Stefana Lazarevića, koji je naveo da Srbija ima veliki potencijal u razvoju informacionih tehnologija, i šansu da postane "silicijumska dolina" Evrope.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.