Izvor: Luftika.rs, 26.Feb.2021, 15:54

Bili Ajdol i unuk đuskaju uz “Rebel Yell”, mali je pravi talenat (VIDEO)

Bili Ajdol jedna je od legendarnih ličnosti rokenrola, a svojim hitovima obeležio je čitavu jednu muzičku eru. Još uvek se prepričava njegov nastup na „Exit“ festivalu u Novom Sadu kada je pre 15 godina na tvrđavi „zapalio“ 35.000 razularenih fanova.
To je jedan od najboljih nastupa ikada održanih na ovom festivalu, a Bili izgleda da priprema teren za svoje naslednike. Na njegovoj zvaničnoj Fejsbuk stranici objavljen >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << je video iz dnevne sobe, gde se vidi kako čuveni roker provodi svoje karantinske dane. On se sa ćerkom i unukom zabavlja uz svoj čuveni hit „Rebell yell“, a čini se da i u ovom slučaju postoji ono staro pravilo – kakav deda, takav unuk.
Mali je pravi buntovnik, a šaljivi video ubrzo se proširio društvenim mrežama.

Vedrana Rudan: Đole, čitava Jugoslavija je od sinoć na tvom koncertu

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.