BiH: Na Fejsbuku ostavio poruku ja noćas umirem i puškom ubio suprugu i sebe

Izvor: S media, 22.Maj.2012, 13:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BiH: Na Fejsbuku ostavio poruku "ja noćas umirem" i puškom ubio suprugu i sebe

Saša Vujinić (29) iz Srpca u BiH je juče posle ponoći iz puške ubio 27-godišnju suprugu Draganu Vujinić iz Romanovaca, a potom je presudio i sebi.

Pre ubistva i samoubistva Saša je na svom Facebook profilu najavio krvoproliće. Noć pre stravičnog događaja je stavio statuse "Ja noćas umirem" i "Ti si ljubav mog života", pa je napisao i stih "Sudbino moja, kao da me život ne voli". >> Pročitaj celu vest na sajtu S media <<

Stravično: Tinejdžerka se obesila zbog straha od smaka sveta! (FOTO)

Strava u Mladenovcu: Majka nožem ubila trogodišnjeg sina!

Deda fudbalera Save Miloševića osuđen na devet godina

Sakrio se iza grma pa supruzi pucao u potiljak, a sebi u usta

Ubistvo i samoubistvo se dogodilo ispred kafića u Romanovcima gde je Dragana radila, a motiv je bračni brodolom s kojim Saša nije mogao da se nosi, pišu Nezavisne novine. Dragana je ove godine napustila Sašu i vratila se roditeljima u Romanovce, a podnela je i zahtev za razvod.

Iza nesrećnog para ostali su sinovi stari osam i pet godina. U nedelju je Saša nekoliko puta bio u kafiću i svađao se sa Draganom. Uveče je ostavio automobil na benzinskoj pumpi i došao pred kafić i sačekao da Romana završi sa poslom. Sakrio se iza grma, a kada je izašla iz puške joj je pucao u potiljak, a sebi u usta.

(Nezavisne)
Pogledaj vesti o: Savo Milošević

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Na Fejsbuku ostavio poruku "ja noćas umirem" pa ubio suprugu i sebe

Izvor: Vesti-online.com, 23.Maj.2012, 02:01

Saša Vujinić (29) iz Srpca ubio je iz puške suprugu Draganu Vujinić (27) iz Romanovaca, opština Gradiška, a zatim je istim oružjem presudio i sebi...Pre ubistva i samoubistva Saša je na svom Fejsbuk profilu najavio krvoproliće. Noć pre stravičnog događaja je stavio statuse "Ja noćas umirem"...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.