Beograd: Jedna osoba teško povređena na trambolini

Izvor: B92, 26.Maj.2022, 08:21

Beograd: Jedna osoba teško povređena na trambolini

Jedna osoba pala je sa tramboline u Beogradu i zadobila teške povrede kičme.

Trenutno je pacijent, čiji pol i uzrast nisu objavljeni, na hirurškoj intervenciji na VMA.

Pukovnik prof. dr Nenad Perišić, glavni dežurni internista Vojno-medicinske akademije, rekao je da je taj pacijent trenutno na zbrinjavanju i da je u pitanju teška povreda vratnog dela kičme, dodavši da iako trambolina i slične sprave deluju zabavno, ako se ne koriste adekvatno ili nismo pažljivi, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << mogu da imaju ozbiljne posledice, prenose mediji.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Jeziva nesreća u Beogradu, osoba pala sa trambolina i teško povredila vratni deo kičme

Izvor: Luftika.rs, 26.Maj.2022

Jedna osoba je teško povređena u padu sa tramboline u Beogradu.. Kako piše Mondo, nezgoda se dogodila kada je jedna osoba pala sa tramboline i tom prilikom je zadobila teške povrede vratne kičme.. Trenutno je pacijent, čiji pol i uzrast nisu objavljeni, na hirurškoj intervenciji.. Pukovnik prof....

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.