Bekamovi dobili ćerku Harper Seven Bekam.

Izvor: S media, 11.Jul.2011, 18:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bekamovi dobili ćerku Harper Seven Bekam.

Viktorija Bekam porodila se carskim rezom i na svet je donela devojčicu tešku 3,46 kilograma, kojoj su dali ime Harper Seven Bekam.

Viktorija, supruga Dejvida Bekama, rodila je devojčicu. Srećnu vest medijima je potvrdio portparol Bekamovih Sajmon Oliveira.

- Naši sinovi su srećni jer mogu da pozdrave svoju sestru i požele joj dobrodošlicu u porodicu - glasila je poruka koju su Dejvid i Viktorija poslali preko portparola.

Dejvid je presrećan što je nakon >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << trojice sinova postao otac male devojčice, čime se odmah pohvalio na Fejsbuku.

Viktorija zakazala porođaj u nedelju!

Portret trudne Viktorije Bekam!

Bekamovi će ćerkici dati ime po pesmi "Bitlsa"!

- Veoma sam ponosan i uzbuđen što mogu svetu da otkrijem da je na svet stigla moja ćerka Harper Seven, teška 3,46 kilograma. Viktorija se odlično oseća, a naši su sinovi oduševljeni jer su dobili sestru - rekao je Bekam.

Kako je jedan od izvora potvrdio za Dejli Mejl, Harper je staro englesko ime koje se oduvek sviđalo Viktoriji, a sedam je njihov srećan broj. Osim toga, mala Harper je rođena u sedmom mesecu, oko sedam sati ujutro.

- Dejvid je presrećan i plakao je od sreće. Malena Harper liči na Viktoriju - rekao je izvor blizak popularnom paru.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.