Izvor: Luftika.rs, 06.Okt.2022, 16:47

Beba Balašević: Ne možeš prema tim ljudima da osećaš ništa osim gađenje

Beba Balašević, mlađa ćerka Panonskog mornara, nedavno je, odgovarajući na jedan komentar u objavi na Fejsbuku otkrila da snima dokumentarni film o svom ocu.
Poznato je da za života nije bio omiljen u nekim krugovima, da su mnogi osporavali njegov lik i rad, pogrešno tumačili njegove reči i izjave, što slučajno, što namerno, pa će se Beba u projektu koji najavljuje dotaći i tih tema.
“One noći kada je Đole >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << otišao, sećam se da sam pored ogromne tuge bila zgrožena emisijama koje su izvesne televizije brže-bolje organizovale i lupetanjima takozvanih novinara koji elementarne stvari o njemu nisu znali, sve vreme ga nazivajući ‘naš Đole’. Isti oni koji su ga godinama bezočno pljuvali”, glasio je komentar.
Beba je odgovorila:
“Nešto od toga videla sam posle nekog vremena. Ne možeš prema tim ljudima da osećaš ništa osim gađenje. Tome će biti posvećen i jedan deo dokumentarca.”
Izvor: b92
Bebi Balašević sad ne valjaju ni Novosađani: Smeta im Muzej, a ne smeta im išaran Đoletov mural

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.