Banka upozorila: Ta objava je grubi falsifikat. Budite oprezni FOTO

Izvor: B92, 17.Sep.2023, 11:13

Banka upozorila: "Ta objava je grubi falsifikat. Budite oprezni" FOTO

NLB Komercijalna banka upozorila je da na Fejsbuku kruži objava koja obmanjuje građanje zloupotrebljavajući ime i logo banke.

"Na društvenoj mreži Fejsbuk, na stranici Bonus Survey kreiran je post koji zloupotrebljava ime i logo NLB Komercijalne banke, a građane obmanjuje i pruža im lažne informacije o dobijanju nagrade u iznosu od 15.000 dinara za učešće u anketi", napisala je banka u saopštenju.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
Istakli su da postoji samo jedna zvanična Fejsbuk stranica NLB Komercijalne banke i naglasili da je spomenuti post grubi falsifikat, zbog čega je odmah prijavljen, uz pokretanje procedure za gašenje Bonus Survey profila.

"Molimo da budete oprezni i ne nasedate na ovakve pokušaje prevare, jer vaši podaci mogu biti zloupotrebljeni. Takođe, molimo vas da nas kontaktirate u slučaju da primetite slične profile, informacije i ponude", saopštili su.

O prevari je banka takođe obavestila klijete putem svoje zvanične aplikacije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.