Banderas šerovao Stanijinu fotografiju?

Izvor: Vesti-online.com, 14.Jul.2013, 12:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Banderas šerovao Stanijinu fotografiju?

Poznati glumac Antonio Banderas na svom Fejsbuk profilu postavio je sliku Stanije Dobrojević uz opis da je veoma lepa devojka.

Zavodnik bacio oko na Staniju: Antoniju Bandersu se dopala srpska starleta  

U jeku kampanje na Tviteru i podrške Filipu i Staniji, fanovi ovog poznatog para tvitnuli su večeras da starletu podržava i Antonio Banderas.

 

- Mnogo je lepa ova žena, a zove se Stanija Dobrojević - napisao je na profilu Banderas.
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Banderas šerovao Stanijinu fotografiju?

Izvor: Dzungla.org, 14.Jul.2013

Poznati glumac Antonio Banderas na svom Fejsbuk profilu postavio je sliku Stanije Dobrojević uz opis da je veoma lepa devojka.. OpširnijeVesti Online

Nastavak na Dzungla.org...

Banderas najveći Stanijin fan?

Izvor: Tracara.com, 14.Jul.2013

Ispod Stanijine slike Antonio je napisao “Ova žena je mnogo lepa, zove se Stanija Dobrojevic.”Ni Holivud nije ostao imun na Stanijinu  lepotu. Nekadašnji veliki zavodnik Antonio Banderas postao je, reklo bi se, Stanijin veliki fan!Na svom profilu na društvenoj mreži Facebook, latino zavodnik...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.