Izvor: Blic, 08.Feb.2024, 11:02

"BRAVO ZA PRAVIČAN SUD" Majka Andrije Čikića podelila vest u kojoj je majka dečaka ubice iz Amerike osuđena jer je dozvolila sinu da IMA PIŠTOLJ kojim je ubio svoje vršnjake!

Suzana Stanković Čikić, majka Andrije Čikića koji je ubijen u masovnom ubistvu u OŠ "Vladislav Ribnikar" objavila je na svom Fejsbuk profilu vest u kojoj se navodi da je majka dečaka ubice iz SAD, koji je ubio školske drugove, proglašena krivom.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Majka Andrije iz “Ribnikara” podelila objavu o majci dečaka ubice iz SAD: “Bravo za pravičan sud”

Izvor: Luftika.rs, 08.Feb.2024

Suzana, majka Andrije Čikića koji je ubijen u masovnom ubistvu u OŠ “Vladislav Ribnikar” prošle godine, oglasila se na društvenoj mreži Fejsbuk i podelila jednu vest iz Amerike.. Naime, vest koju je objavila odnosi se na majku dečaka ubice iz Amerike, koji je ubio školske drugove, a ona je...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.