BOJAN KOJI SE SURVAO U ZLATARSKO JEZERO ČEKAO DETE: Oženio se pre mesec dana, a sada mu spremaju sahranu, PRAVA TUGA

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Jul.2020, 14:18

BOJAN KOJI SE SURVAO U ZLATARSKO JEZERO ČEKAO DETE: Oženio se pre mesec dana, a sada mu spremaju sahranu, PRAVA TUGA

Kako se može videti na Fejsbuk profilu, Bojan se oženio u junu, a njegova supruga je trudna.

Bojan Kutlešić (28), mladić koji je u nedelju u zoru nastradao kod Kokinog Broda, pre nepunih mesec dana se oženio, a čekao je i dete.

Inače, Bojan Kutlešić, inače zdravstveni radnik iz Užica, krenuo je nakon završene treće smene u užičkoj bolnici, gde je radio kao tehničar, prema Prijepolju, kod >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << babe i dede.

Međutim, kako se sumnja, mladić je tokom puta zaspao za volanom, prešao na suprotnu kolovoznu traku i proleteo između zaštitne ograde i zemljanog nasipa pravo u jezero.

Na putu do vode automobil se nekoliko puta prevrnuo niz liticu duboku tridesetak metara. Stravičan prizor videli su ribolovci, koji su prvi pritekli u pomoć i pokušali da spasu mladića, ali je automobil brzo potonuo i nestao pod vodom.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

TRAGIČNA SUDBINA MLADOG BOJANA! Oglasila se porodica nesrećnog momka, umesto svadbe spremaju ga za večni počinak

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Jul.2020

Tuga i bol u domu stradalog Bojana Kutlešića (28), koji je u nedelju oko pet sati automobilom sleteo u Zlatarsko jezero...Niko ne može da veruje da ga više nema, a da su se koliko juče radovali njegovom braku i prinovi, koja je na putu, jer mu je supruga s kojom se oženio pre svega tri nedelje...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

BOJAN KUTLEŠIĆ (28) POGINUO U KOKINOM BRODU: Medicinski radnik nije dočekao rođenje deteta

Izvor: Kurir, 07.Jul.2020, 08:18

Mladić, koji je kolima sleteo u Zlatarsko jezero, oženio se pre tri nedelje, a iza sebe je ostavio trudnu suprugu

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.