BIZARNO! Sama sebe tukla ČEKIĆEM po glavi, pa lagala da je žrtva trgovina ljudima i da je bila silovana

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Mar.2023, 01:31

BIZARNO! Sama sebe tukla ČEKIĆEM po glavi, pa lagala da je žrtva trgovina ljudima i da je bila silovana

Osuđena je na kaznu zatvora u trajanju od osam i po godina

Engleskinja Ilianor Vilijams osuđena je na osam i po godina zatvora zbog toga što je lagala da je silovana i da je bila žrtva trgovine ljudima. Ova dvadesetdvogodišnja devojka iz engeskog lučkog grada Baroa, nedaleko od Mančestera, objavila je fotografije na Fejsbuku lažno tvrdeći da je zlostavljana, piše Gardijan.

nakon što je sud >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << proglasio krivom jer je lagala da su je silovali brojni muškarci i da je bila žrtva azijske kriminalne grupe koja se bavi trgovinom ljudima.

U svojoj završnoj reči, sudija Altam rekao je da su njene tvrdnje i optužbe "potpuna izmišljotina", ocenivši da optužena "ne pokazuje značajne znake kajanja".

Njene tvrdnje su postale viralne u maju 2020. godine kada je na Fejsbuku objavila svoje fotografije sa šokantnim modricama i delimično odsečenim prstom.

Ona je objavila da je bila fizički zlostavljana, prebijana i primorana da prisustvuje "seksualnim zabavama od strane zlih, ali pametnih" azijskih muškaraca, uglavnom bogatih poslovnih ljudi iz Pakistana.

Dokazi su, ipak, pokazali da su njene tvrdnje u potpunosti izmišljene, a snimak sa nadzornih kamera prikazuje kako kupuje čekić kojim se povredila i paketić rezanaca koji je pojela u hotelu u isto vreme kada je tvrdila da je zatočena.

Posledica njene složene mreže laži je da su trojica pogrešno optuženih muškaraca pokušali da sebi oduzmu život.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.