Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Dec.2023, 11:31

BIZARAN SELFI UBICE MALE VANJE: Poput pravog psihopate, krišom se slikao sa zetom i unukom frizera kog je monstruozno likvidirao! (FOTO)

Na društvenim mrežama deli se fotografija, selfi prvoosumnjičenog za otmicu i ubistvo Pančeta Žežovskog iz Velesa i Vanje Đorčevske iz Skoplja, Ljupča Palevskog Palče, napravljena u Velesu. Na fotografiji su slučajni prolaznici koji prelaze ulicu.

Međutim, prema objavama na Fejsbuku, nije reč o slučajnim prolaznicima, već o nećaku i zetu ubijenog Panče. Kako tvrde sa vecer.mk, fotografija je, navodno, nastala ubrzo nakon likvidacije frizera iz Velesa. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

- Evo neka cela javnost vidi kakav psihopata je ubica mog dede, dok šetam ulicom sa svojim ocem, on pravi selfi i objavljuje sliku na svom Fejsbuk profilu. Neka cela javnost vidi tu sliku - piše na slici koju je objavio vecer.mk.
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Oglasila se stranka Ljupča Palevskog, evo šta su rekli

Izvor: Nezavisne Novine, 05.Dec.2023

SKOPLJE - Još su nejasne sve političke aktivnosti Ljupča Palevskog Palče, prvoosumnjičenog u stravičnom slučaju otmice i ubistva 14-godišnje Vanje Gorčevske iz Skoplja i Panča Žežovskog, penzionera iz Velesa.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.