BG na vodi traži kuma Promenade, ima i nagrada

Izvor: B92, 10.Maj.2016, 17:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"BG na vodi" traži kuma Promenade, ima i nagrada

Beograd -- "Beograd na vodi" pokrenuo je danas konkurs za imenovanje najnovijeg dela u nastavku Sava Promenade.

On je namenjen porodicama, sportistima, rekreativcima, a svi koji imaju ideju kako bi novo mesto trebalo da se zove, mogu da do četvrtka, 12. maja pošalju svoje predloge u sanduče fejsbuk stranice "Beograda na vodi".

Žiri "Beograda na vodi" izabraće ime koje najbolje oslikava koncept novog prostora >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << na Sava Promenadi, a dobitnik, pored činjenice da će jedno mesto u Beogradu nositi ime koje je osmislio, biće nagrađen i treking biciklom.

Prostor u nastavku Sava Promenade obuhvata sprave za vežbanje na otvorenom, odbojku na pesku, igralište za decu kao i kutak za odmor i osveženje, a istovremeno predstalje mesto gde će se održavati koncerti, radionice, umetnički performansi, sportska takmičenje, ali i časovi joge i pilatesa, kao i druge aktivnosti.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.