„BEX“ nudi nagradu za informacije koje mogu pomoći u hapšenju pljačkaša

Izvor: NTV.rs, 15.Nov.2015, 19:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

„BEX“ nudi nagradu za informacije koje mogu pomoći u hapšenju pljačkaša

Za pomoć u uspešnom rasvetljavanju pljačke poslovnice kurirske službe „Bex“ u Nišu, iz koje su dvojica maskiranih razbojnika 4.novembra otela četiri miliona dinara, raspisana je nagrada! Poziv je upućen preko Fejsbuk stranice ove kurirske službe, a Blic prenosi da se u njemu mole svi koji imaju bilo kakve informacije o događaju ili osobama sa snimka, da se obrate na broj telefona 064/4605533 ili na imejl. Pritom se dodaje >> Pročitaj celu vest na sajtu NTV.rs << da je poverljivost dojavljivača zagarantovana, a korisnicima ove drustvene mreze ponudjen je i novi, duži video-snimak sa bezbedonosnih kamera, na kome je prikazana cela akcija razbojnika.
Podsetimo, oni su potpuno maskirani, sa baterijskim lampama na čelu ušli u 4.42 časa u dvorište ove kurirske službe u Naselju 9.maj, gde su uz pomoć dugačkog štapa najpre pomerili jednu kameru kako ih ne bi snimala dok ulaze u magacin, koji, kako je saopšteno, nije bio otključan.
Unutrašnje kamere zabeležile su snimke na kojima se vide razbojnici kako otvaraju vrata kombi vozila, verovatno birajući koje je najpogodnije da bi se u njemu sakrili do dolaska radnika.
Razbojnici su isključili struju a potom sakriveni sačekali dolazak dva radnika koje su napali, pretukli i primorali da otvore sef.

Nastavak na NTV.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NTV.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NTV.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.