BEOGRAD STIGAO DO 47 ODSTO VAKCINISANIH: Prestonica grabi ka kolektivnom imunitetu

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Maj.2021, 09:37

BEOGRAD STIGAO DO 47 ODSTO VAKCINISANIH: Prestonica "grabi" ka kolektivnom imunitetu

Revakcinisano je 37.9 odsto punoletnog stanovništva Beograda

- Prema zvaničnim podacima Gradskog zavoda za javno zdravlje u Beogradu je vakcinisano 653.876 punoletnih lica, što iznosi 47 odsto punoletnog stanovništva Beograda -  napisao je na Fejsbuku Goran Vesić, zamenik gradonačelnika Beograda.

Zaključno sa jučerašnjim danom revakcinisano je 37.9 odsto punoletnog stanovništva odnosno 527.522 lica, a u populaciji starosti između 65-74 godina >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << vakcinisano je 76.62 odsto. 

Od početka procesa masovne imunizacije u Beogradu je dato 1.181.398 doza vakcina.

U Beogradu treba da se vakciniše još 41.736 lica kako bi tačno polovina stanovnika bila zaštićena - naglasio je Vesić.
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vesić: Krajem maja dostižemo 50 odsto vakcinisanih, slede koncerti i okupljanja

Izvor: N1 televizija, 17.Maj.2021

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić izjavio je da je u glavnom gradu potrebno da se vakciniše protiv koronavirusa još 41.736 osoba da bi se došlo do 50 odsto vakcinisanih punoletnih stanovnika, nakon čega će biti moguće i organizovanje koncerata i javnih okupljanja.

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.