Ava ima problema na faksu: Mogu da mi spuste ocenu, ali ne mogu da me imaju!

Izvor: Scandal.rs, 08.Maj.2015, 19:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ava ima problema na faksu: Mogu da mi spuste ocenu, ali ne mogu da me imaju!

Ava Karabatić podelila je sa svojim prijateljima na Fejsbuku razočaranje zbog poslednjeg ispita.

“Dragi moji, život nam donosi radost, tugu ili razočaranje… Danas je dan za razočaranje… Mogu me pokušati uništiti… Mogu da mi spuste ocenu na ispitu… kao danas… ali ne mogu da me imaju, ne mogu da izgubim čast….Moj ponos je i moj prkos”, napisala je starleta na Fejsbuku a iz njenog statusa >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << pretpostavili smo da ju je profesor oborio i da nije položila ispit.

Inače, Ava već osam godina na Filozofskom fakultetu u Zadru studira italijanski i latinski jezik.

Ona je 2009. uhapšena jer je pretila jednom profesoru i uzela mu 9.000 evra da ne bi objavila poruke koje joj je on navodno slao. Tada je zbog trauma zamrzla treću godinu, a isto je uradila i tokom učešća u “Farmi”.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.