Supruga Dina Dvornika rasprodaje pevačeve stvari

Izvor: Blic, 27.Jan.2013, 14:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Supruga Dina Dvornika rasprodaje pevačeve stvari

Danijela Dvornik, supruga pevača Dina Dvornika, odlučila je da napravi aukciju za Fejsbuk fanove njenog pokojnog supruga, na kojoj će prodavati njegove lične stvari.

“Ne želim da se Dinove stvari unište u kutijama u garaži pa sam počela razmišljati o tome da napravim aukciju njegovih stvari. Ima tu jako lepih odela, kaputa i kožnih jakni te cipela koje su u dobrom stanju i još su nosive. Mnogi fanovi bi >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << možda voleli da imaju neku stvar od Dine. Ima tu i dosta rekvizita s nastupa“, rekla je Danijela Dvornik za ShowBizzMagazin.hr.

Ove godine navršava se pet godina od prerane smrti čuvenog muzičara, a na aukciji će učestvovati 36.000 Dvornikovih fanova sa Fejsbuka.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Supruga Dina Dvornika na aukciji prodaje njegove stvari!

Izvor: Scandal.rs, 27.Jan.2013

Danijela Dvornik, supruga pevača Dina Dvornika, odlučila je da napravi aukciju za Fejsbuk fanove njenog pokojnog supruga, na kojoj će prodavati njegove lične stvari. - Ne želim da se Dinove stvari unište u kutijama u garaži pa sam počela razmišljati o tome da napravim aukciju njegovih stvari....

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.