Asanža za počasnog građnina Čačka

Izvor: S media, 09.Maj.2011, 22:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Asanža za počasnog građnina Čačka

Predstavnici Društva srpsko-kubanskog prijateljstva u Čačku predali su danas upravi Skupštine grada peticiju sa hiljadu potpisa građana, kojom se predlaže da Džulijan Asanž, osnivač i vlasnik "Vikiliksa", bude proglašen za počasnog građanina Čačka.

Asanž je zbog otkrivanja strogo čuvanih tajni diplomatije svetskih moćnika, od kojih se mnoge tiču i naše zemlje, zaslužio jedno ovako priznanje, kazali su predstavnici ovog drušstva, osnovanog krajem prošle >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << godine.

Radnici Čipsare najavili protest

Asanž: Fejsbuk je odvratna špijunska mašina!(VIDEO)

Poginuo motorciklista kod Čačka

Kako je rečeno, datum kada će peticija biti zvanično predata, Dan pobede nad fašizmom, izabran je zbog simbolike, pošto je Čačak oduvek bio i ostao slobodarski grad.

(Tanjug)

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.