Art Adidas

Izvor: Domino Magazin, 22.Jun.2010, 07:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Art Adidas

Originals serija nastavlja saradnju sa umetnicima

Adidas je za svoju kutnu retro seriju Originals uradio ovu kolekciju u saradnji sa umetnikom Ericom Baily-em iz San Franciska. Tu su patike, ali i druge krpice. “Kao deo kolekcije za leto 2010. uradili smo ove komade u saradnji sa Ericom koji je kombinovao prirodni sa modernim imidžom”, sapštio je Adidas dodajući da su korišćene neke klasične tehnike crtanja uljem i da se kolekcija zove Wood Rich.

Ako ste konceptualni >> Pročitaj celu vest na sajtu Domino Magazin << umetnik, crtač grafita ili muzičar to znači da vam je u genetskom kodu da vam se dopada sve što nosi logo Adidas Originals. Ako niste, a voleli biste, onda nabacite nešto od ovoga i već ste 50% bliže uspehu.

Nastavak na Domino Magazin...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Domino Magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Domino Magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.