Andreana Čekić proizvodi Barbiku sa svojim likom!

Izvor: Svet, 21.Jan.2015, 11:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Andreana Čekić proizvodi Barbiku sa svojim likom!

Ukoliko propadne kao pevačica, Andreana Čekić će se brzo snaći u nekom biznisu.Dokaz za to je i činjenica da je pevačica preko nekih prijatelja iz Amerike, sklopila dogovor sa jednom fabrikom za proizvodnju igračaka, koja će izrađivati lutku sa njenim likom.
Prvi primerak je već stigao, kako bi se Andreana mogla izjasniti da li joj se sviđa lutka, posle čega bi trebala krenuti proizvodnja.Kako je želela da to podeli sa svojim fanovima, a verovatno čuje i njihova mišljenja, >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << ona je postavila fotografiju sa lutkom na svom Facebook profilu.
Ispunila sam sebi još jedan san, a to je da imam svoju Barbi“, napisala je pevačica iznad fotografije.

Još uvek je nepoznato da li će Čekićka lutke prodavati ili ih deliti na nastupima, a ako je verovati pričama, naručiće i lutke sa likom svojih kumova, Ane Sević i Darka Lazića, kao i njihove kćerkice, što je obećala Ani u komentarima na svom profilu na Instagramu.
Potsećanja radi, pre nje se u ovakvoj vrsti biznisa oprobala i Lepa Brena, ali joj prodaja lutaka sa njenim likom , bez obzira što je u to vreme bila na vrhuncu popularnosti, nije bila baš isplativa.
Da li će Andreana imati više sreće od Brene, vreme će pokazati!
Tekst: Gordana Vasiljević
Foto: Facebook, Instagram, Life Content

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Andreana Čekić dobila barbiku s vlastitim likom

Izvor: Nezavisne Novine, 21.Jan.2015

Andreana Čekić, srbijanska pjevačica porijeklom iz Kozarske Dubice, dobila je barbiku sa svojim likom, što ju je jako usrećilo...Pored fotografije koja svjedoči da sličnost zaista postoji napisala je: "Ispunila sam sebi još jedan san, a to je da imam svoju BARBIE!".

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.