Ana Marija Žujović: Uzvratila sam Vladimiru udarcem u predelu glave

Izvor: Story, 05.Feb.2015, 10:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ana Marija Žujović: Uzvratila sam Vladimiru udarcem u predelu glave

Nakon što je na Facebook profilu objavila fotografiju sa masnicama u predelu oko, Ana Marija Žujović pokrenula je lavinu priča šta se zapravo desilo.

Ana Marija Žujović, foto: Facebook

I dok ona tvrdi da ju je pretukao verenik, voditelj Vlada Stanojević, on se brani da ju je samo odgurnuo. Ipak, Ana Marija je još jednom otvorila dušu >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << za medije.

- Nije bio samo jedan udarac nego više i nije bilo smo jedno oko već ima i sa strane modrica - rekla je Ana Marija u uključenju za emisiju Bulevar. Ona je, međutim, priznala i da je Vladi uzvratila udarac.

- Naravno da sam se branila, niko neće sedeti raširenih ruku da ga neko bije. Udarila sam ga u predelu glave - rekla je i još dodala da se na fotografiji, koja je izazvala veliku pažnju medija i javnosti, nije pućila, već da joj je usna bila razbijena.

- Nisam se pućila, usna mi je razbijena, a imam i silikone, pa izgleda kao da sam napućila usta -  rekla je dok je na pitanje da li je prevara razlog nemilog događaja odgovorla:

- Sve i da sam ga prevarila, to nije razlog da me tuče, već treba da izađe iz mog života - zaključuje Ana Marija.

Izvor: Kurir

Nastavak na Story...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.