Amerikanka napisala 13 STAVKI zbog kojih svako treba da poseti Srbiju: Broj 11 se posebno IZDVAJA

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Apr.2019, 12:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Amerikanka napisala 13 STAVKI zbog kojih svako treba da poseti Srbiju: Broj 11 se posebno IZDVAJA

Sve više stranih turista ocenjuje Srbiju kao destinaciju koju treba obavezno posetiti!

Dona Filips Vilson, Amerikanka koja je prošle nedelje boravila u Srbiji, po povratku u SAD napisala je 13 razloga zbog čega svi turisti treba da posete našu lepu zemlju. Ona je svoju objavu podelila na društvenoj mreži Facebook i prikupila je gomilu lajkova, kako ljudi iz Srbije, tako i iz Amerike.

- Konačno sam >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << uspela da pregledam preko 1.000 fotografija koje sam napravila u Srbiji. Ovo putovanje je bilo iskustvo koje ću pamtiti celog života i podeliću sa vama samo nekoliko neizbrisivih utisaka koji izgledaju kao posebna srpska kultura.

Prilikom boravka u Beogradu Dona je upoznala Princa Aleksandra II Karađorđevića i Princezu Katarinu Karađorđević, za koje je rekla da ih je doživela kao i sve druge ljude, nasmejane, pozitivne i gostoljubive.

Hvala Doni što je podelila svoje pozitivne utiske sa svima nama.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Čika Zoki je kralj srpskog Instagrama, a njegova priča vredna je naše pažnje

Izvor: Luftika.rs, 23.Apr.2019

U poplavi influensera, Instagram i Jutjub zvezdi, Zoran Stanković iz Kraljeva vidno odskače. Pomenuti stariji gospodin apsolutno zaslužuje našu pažnju.. Aktivan je na Instagramu od oktobra prošle godine, a na ovoj društvenoj mreži od tada kači samo svoje selfije. Uvek sa ozbiljnom facom, u stylish...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.