Američki ambasador pozvao sve građane na proslavu: Dres kod - karantinski opušten VIDEO

Izvor: B92, 03.Jul.2020, 09:16

Američki ambasador pozvao sve građane na proslavu: Dres kod - karantinski opušten VIDEO

Beograd -- Ambasador SAD u Srbiji Entoni Godfri pozvao je gradjane Srbije da mu se pridruže na proslavi 244. Dana nezavisnosti SAD sutra u 11.00 na Fejsbuku.

Dan nezavisnosti 4. jul ambasador SAD ove godine, umesto tradicionalnim prijemom u svojoj rezidenciji obeležava virtuelnom proslavom zbog epidemije korona virusa.

"Prijatelji, ....ove godine iz zdravstvenih razloga proslava će biti nešto drugačija. Čekamo vas na Fejsbuku uživo i hoću lično da pozovem celu Srbiju da bude s nama onlajn... 'Dres kod' - karantinski opušten", rekao je Godfri u video pozivnici na srpskom jeziku za proslavu 4. jula na Fejsbuku.
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na B92...






Povezane vesti

"Karantinski opušten" Godfri pozvao građane Srbije na virtuelnu proslavu Dana nezavisnosti SAD

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Jul.2020

Ambasador Sjedinjenih Američkih Država u Srbiji Entoni Godfri pozvao je sve građane Srbije da mu se sutra, 4. jula, u 11.00 sati pridruže na proslavi Dana nezavisnosti SAD, na virtuelnom skupu preko Fejsbuka..."Ove godine iz zdravstvenih razloga proslava će biti nešto drugačija. Čekamo vas na...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.