Adele će pevati novu Bond pesmu

Izvor: Domino Magazin, 02.Okt.2012, 12:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Adele će pevati novu Bond pesmu

Jedva čekamo da čujemo!

Od kada je objavljeno da će Adele pevati naslovnu pesmu za najnoviji film o Džemsu Bondu Skyfall, ne možemo da dočekamo da čujemo bar delić.

Možda nećemo još dugo čekati jer je na Facebook strani pevačice objavljeno da će pesma izaći 5. oktobra.  Pevačica je na tvitovala svoju sliku iz studija.

Dvadeset treći film o  agentu Bondu očekujemo krajem oktobra.


Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na Domino Magazin...






Povezane vesti

Kako će zvučati nova Bond tema?

Izvor: B92, 02.Okt.2012

Tematska pesma za Džejms Bond nastavak, koju će pevati Adel, je "procurela" na internet...Adele je juče potvrdila da je snimila tematsku pesmu za novi nastavak Skyfall ali ona neće biti dostupna do 5. oktobra, kada je 50-ogodišnjica od prvog Bond filma "Dr. No"...Delić nove pesme možete poslušati...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Domino Magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Domino Magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.