Aca Amadeus  pokušao džipom da uleti u Fejsbuk jer mu je objavio status

Izvor: Njuz.net, 09.Feb.2015, 18:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Aca Amadeus pokušao džipom da uleti u Fejsbuk jer mu je objavio status

Napomena: Ova vest je šaljive prirodeAca Amadeus smatra da Fejsbuk već neko vreme vodi kampanju protiv njega

PALO ALTO, 9. februar 2015, (Njuz) – Frontmen „Amadeus benda“ Aleksandar Stanimirović pokušao je danas oko 14 časova da svojim džipom uleti u zgradu Fejsbuka jer mu je ova društvena mreža objavila jedan status.
Popularni muzičar se neko vreme raspravljao sa obezbeđenjem, tražio je da se lično obračuna sa Markom Cukerbergom, >> Pročitaj celu vest na sajtu Njuz.net << da bi ga nakon desetak minuta policija izvela iz zgrade.
- Aca Amadeus je bio ljut na Fejsbuk jer su objavili jedan status koji se prvo pojavio u njegovoj glavi, koji je potom otkucao na laptupu i kliknuo na dugme publish – kaže jedan Acin prijatelj koji je sve vreme snimao njegovu raspravu sa obezbeđenjem Fejsbuka.
Prema njegovim rečima, status koji je Fejsbuk objavio bio je lične prirode i sadržao je intimne podatke koji govore o razvodu popularnog muzičarima i njegovim osećanjima prema bivšoj supruzi. On napominje da ovo nije prvi put da se slično dešava i da Aca već neko vreme ima utisak da Fejsbuk vrši kampanju protiv njega.
- Već je više puta Fejsbuk objavljivao neke gluposti koje Aca otkuca. Jednom-dvaput i može da se okarakteriše kao slučajnost, ali ovo je već previše. Svaki Acin status radi protiv njega, ali i pored toga Fejsbuk nastavlja da ih objavljuje – pita se njegov prijatelj i napominje da je ključno pitanje zašto Fejsbuku smeta jak Aca Amadeus.
Marko Dražić
Soko Sokolović
INSPIRACIJA: Aca Amadeus džipom pokušao da uleti u redakciju Blica

Nastavak na Njuz.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.