ANGAŽOVALI MEDIJE: Porodica moli Mirandu Ker da se vrati kući

Izvor: Kurir, 08.Feb.2014, 19:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ANGAŽOVALI MEDIJE: Porodica moli Mirandu Ker da se vrati kući

Članovi porodice poznate manekenke Mirande Ker više od godinu dana nisu videli ni nju niti njegog sina Flina

Porodica poznate manekenke odlučila je da se putem medija obrati Mirandi Ker kako bi je pozvali da se vrati kući, jer je nisu videli više od godinu dana.

Porodica bivše manekenke Viktorijinih anđela je u očaju jer Mirandu i njenog sina Flina nisu videli više od godinu dana.

Zbog toga, odlučili su da se putem medija obrate Mirandi i zamole >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << je da im se javi. Mirandin otac gostovao je u jednoj emisiji na australijskoj televiziji "ABC" gde je otvoreno pričao o tome kako se Miranda udaljila od svoje porodice i da skoro uopšte ne kontaktiraju. Majka i baka su najviše povređene jer im nedostaju Miranda i Flin.

Ovakvo njeno ponašanje povezuju s razvodom od glumca Orlanda Bluma, za kog kažu da će zauvek biti deo porodice.

Mirandina majka tvrdi da su nekada njih dve bile najbolje drugraice, ali da neće vršiti pritisak.

"Neka bude tvrdoglava. Nekada smo bile jako bliske. Sada joj šaljem poruke kako bih je podsetila da stalno mislim na nju, ali ona jako retko odgovara", rekal je majka.

Miranda se iz Australije peselila u Njujork kada je imala 25 godina, a danas je jedna od najtraženijih manekenki na svetu.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

POKAZALA TRUDNIČKI STOMAK: Ovako izgleda trudna Kristina Kovač!

Izvor: Kurir, 08.Feb.2014

Članica žirija muzičkog takmičenja "X Factor", kantautorka Kristina Kovač objavila je fotografiju iz perioda svoje prve trudnoće..Članica žirija muzičkog takmičenja "X Factor", kantautorka Kristina Kovač postavila je na svom Tviter nalogu fotografiju iz perioda kada je bila trudna sa ćerkicom...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.