ADIL BIJE OD USANA DO STOPALA: Imate problem sa ženom, pogledajte savet na Fejsbuku

Izvor: Kurir, 22.Dec.2013, 23:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ADIL BIJE OD USANA DO STOPALA: Imate problem sa ženom, pogledajte "savet" na Fejsbuku

Pevač Adil Maksutović je posle skandala o kome su danima pisali svi mediji u regionu, dospeo na društvene mreže kao akter morbidnih viceva

Pevač Adil Maksutović je posle skandala o kome su danima pisali svi mediji u regionu, dospeo na društvene mreže kao akter morbidnih viceva.

Nakon šoka obožavaoca mladog pevača na vest da je fizički nasrnuo na svoju nevenčanu suprugu, usledila je sprdnja na njegov račun.

Neke od "mračnih šala" koje kruže >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Fejsbukom i Tviterom su doskočice na njegove pesme.

"Kako bije Adil? - Od usana do stopala."

"Imate problem sa ženom? - Zovite Adila!"

"Ne daj Bože da ti Adil poželi Laku noć"

Uz njegovu pesmu "Niko me nema" često se može videti komentar:

"Pa kako ćete i imati kad ih biješ."

Podsetimo, Adil Maksutović je nedavno pretukao suprugu Anu, koja se porodila pre nepuna dva meseca i na svet donela sina. Od kada je vest dospela u medije Adilova popularnost je počela da opada i otkazan mu angažman za Novu godinu, jer prodaja ulaznica nikako nije išla.
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

ADIL BIJE OD USANA DO STOPALA: Imate problem sa ženom, pogledajte "savet" sa Fejsbuka

Izvor: Kurir, 22.Dec.2013

Pevač Adil Maksutović je posle skandala o kome su danima pisali svi mediji u regionu, dospeo na društvene mreže kao akter morbidnih viceva..Pevač Adil Maksutović je posle skandala o kome su danima pisali svi mediji u regionu, dospeo na društvene mreže kao akter morbidnih viceva...Nakon šoka...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.